energiahatékonysági
beruházások

Társaságunk jelentős tapasztalattal rendelkezik energiahatékonysági célokat szolgáló beruházások létesítésében és üzemeltetésében kiemelten kis erőművek, gázmotorok, nap-és szélerőmű, parkok telepítésében, világítás korszerűsítésben mind-mind a fogyasztói elvárásokhoz és a mindenkori villamosenergia és hőigényekhez igazodva.

Ennek megfelelően a Greenergy cégcsoport kiemelt figyelmet fordít az energiahatékonysági célokat szolgáló beruházásokra, melyre a TAO törvény 22./E. §-nak értelmében jelentős 30-65%-os támogatás vehető igénybe.

Segítünk ügyfeleinknek a TAO törvény nyújtotta lehetőségek kiaknázásában kiemelten:

  • Teljes körű igényfelmérés és energiafogyasztó/energiapazarló rendszerek feltérképezése egy célzott energetikai auditon keresztül együttműködő partnereink bevonásával.
  • A feltárás eredménye képen készül egy Energetikai audit/jelentés, mely bemutatja a lehetséges beruházási javaslatokat várható költség, megtérülés, várható élettartam, valamint megtakarított költség vonatkozásában.
  • Társaságunk megvalósítási és finanszírozási tervet készít az audit javaslatai és a fogyasztói igények apján.
  • Szerződéskötést követően megkezdődik a beruházás, összehangolva az operatív működéssel és termeléssel, melyet teljeskörűen felügyelünk.
  • A beruházás végeztével partnereink bevonásával segítünk az utó audit elvégzésében és a támogatáshoz szükséges TAO igazolás kiállításában
  • A berendezés teljes élettartama alatt támogatást nyújtunk az üzembentartásban, üzemeltetésben és a tervezett szervizelésben, valamint az esetleges meghibásodások mielőbbi javításában.

Amennyiben érdeklődik szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük keresse kollégáinkat bizalommal.