Nagyvállalati audit

Nagyvállalatok esetében tevékenységükhöz mérten az energiafelhasználás jelentős, így a négyévente teljes körű energetikai auditokon való részvétel a jogszabályi elvárásokon túl is indokolttá válik. A költségek csökkentése és az erőforrások tudatos használata érdekében - a modern és energiatakarékos rendszerek tükrében - érdemes bizonyos időközönként elvégezni a felülvizsgálatot.

Az auditorok azonosítják az energiapazarló pontokat, mind az épületek, mind a járművek tekintetében és megvizsgálják az alkalmazott technológiák fenntarthatóságát is.

Az audit során az energetikai felülvizsgálaton túl elemzés készül, amely feltárja azokat a lehetőségeket, amelyek hozzájárulnak az energia megtakarításhoz, a vállalat fenntartható működéséhez, valamint az energiarák ingadozásához történő alkalmazkodáshoz. Ezeknek a felméréseknek köszönhetően a költségek csökkenthetők és a vállalat komplex környezetvédelmi céljai is elérhetővé válnak.

Díjmentes konzultáció

Díjmentes konzultáció keretei között azoknak az ügyfeleinknek kívánunk támogatást nyújtani, akik segítségre szorulnak a villamosenergia vagy földgáz beszerzések optimalizálásával kapcsolatban.

A konzultáción túl független beszerzési tanácsadóként csapatunk a beszerzés minden fázisában segítségére lehet! A garantált költségcsökkentés érdekében forduljon hozzánk bizalommal!