Naperőmű beruházás

A megújuló energiaforrások használatára történő átállás nemcsak az Ön vállalatának környezettudatos működését biztosítja, hanem a felmerülő villamos energiaigény közel 50%-ának fedezésével a költségeit is csökkenti. A naperőmű beruházás által a felmerülő igények hosszú távon fedezhetők, idővel pedig az ESG minősítés megszerzésére is lehetőséget biztosít vállalata számára.

A PPA (Power Purchase Agreement), azaz hosszú távú zöldáram-beszerzési megállapodás gondoskodik az energiaköltségek hosszú távú optimalizálásáról. A megállapodás a megújuló energia termelője és fejlesztője, valamint a fogyasztó között jön létre. A projekt az Ön telephelyén valósul meg, azonban  a tervezett naperőmű beruházását nem csak finanszírozzuk és kivitelezzük, hanem az üzemeltetés és karbantartás feladatait is vállaljuk.

A megállapodás mindkét fél számára előnyös, hiszen Ön részéről nem merül fel tőkeigény, felénk a szolgáltatás díja pedig a villamosenergia díjában fizetendő meg. Az ár a jelenlegi piaci áraknál kedvezőbb, sőt hosszú távú előrejelzések alapján is jelentős árelőnyt biztosít, a piaci kondíciókkal szemben.

Díjmentes konzultáció

Díjmentes konzultáció keretei között azoknak az ügyfeleinknek kívánunk támogatást nyújtani, akik segítségre szorulnak a villamosenergia vagy földgáz beszerzések optimalizálásával kapcsolatban.

A konzultáción túl független beszerzési tanácsadóként csapatunk a beszerzés minden fázisában segítségére lehet! A garantált költségcsökkentés érdekében forduljon hozzánk bizalommal!