Zöldenergia vásárlás

A megújuló energia használatára történő átállás a vállalatok egyik legnagyobb kihívásai közé tartozik napjainkban. A PPA (Power Purchase Agreement), azaz zöldáram-beszerzési megállapodásnak köszönhetően azonban egyszerre lesz gördülékeny és jövedelmező a folyamat. A megállapodás közvetlenül a megújuló energia termelője, valamint a fogyasztó között jön létre a kedvezőbb árú villamosenergia vásárlás érdekében. Nincs szükség sem beruházásra, sem pedig a telephely és a napelempark közötti fizikai kapcsolatra szükség az ügyfél részéről.

Szolgáltatásainknak köszönhetően jelentős árelőnyhöz juthat vállalkozása, ráadásul a megvásárolt villamosenergia az energiafelhasználásának akár 50%-át is képes biztosítani!

Díjmentes konzultáció

Díjmentes konzultáció keretei között azoknak az ügyfeleinknek kívánunk támogatást nyújtani, akik segítségre szorulnak a villamosenergia vagy földgáz beszerzések optimalizálásával kapcsolatban.

A konzultáción túl független beszerzési tanácsadóként csapatunk a beszerzés minden fázisában segítségére lehet! A garantált költségcsökkentés érdekében forduljon hozzánk bizalommal!