Bemutatkozás

Értékteremtő megoldások
az energetikában!

A Greenergy Cégcsoport már több, mint 20 éves energiapiaci tapasztalatának, piaci ismereteinek és kapcsolatrendszerének köszönhetően ma már több 100 sikeres projektet tudhat maga mögött, melyeknek középpontjában a vállalatok energiahatékonyságának növelése állt.

A Greenergy Cégcsoport tagjaként a Greenergy Market széleskörű szolgáltatásainak és szakmai kompetenciájának köszönhetően olyan ügyfeleket is képes kiszolgálni, akik a gázmotorok üzemeltetésén és a kapcsolt hőtermelésen túl az energiabeszerzésben is érdekeltek. Ezen felül az energiahatékonysági beruházások megvalósításában, valamint a megújuló energia eredményes hasznosításában is segítségükre lehet.

Partnereink elsősorban olyan jelentős villamos- vagy földgáz energia fogyasztással rendelkező ügyfelek, akik szeretnék energia költségeiket csökkenteni, valamint a nagy energiaigényű rendszer működését optimalizálni. Komplex beszerzési és tanácsadási szolgáltatásunkkal kívánjuk energiahatékonnyá, költséghatékonnyá és végső soron zöldebbé tenni működésüket.

Bátran forduljon hozzánk segítségért, amennyiben független energiapiaci szakértőre és beszerzési tanácsadóra van szüksége - vállalkozása hatékonyságának növelése és energiahatékony működése érdekében.

Díjmentes konzultáció

Díjmentes konzultáció keretei között azoknak az ügyfeleinknek kívánunk támogatást nyújtani, akik segítségre szorulnak a villamosenergia vagy földgáz beszerzések optimalizálásával kapcsolatban.

A konzultáción túl független beszerzési tanácsadóként csapatunk a beszerzés minden fázisában segítségére lehet! A garantált költségcsökkentés érdekében forduljon hozzánk bizalommal!

Máté Gergő
ügyvezető igazgató

Virág Gábor
key account manager

Kuti Levente
key account manager