energetikai
audit

Energetikai audit szoláltatásunk keretében segítjük ügyfeleinket az energiahatékonyságról szóló 2015. évi LVII. törvény szerint – négy évente kötelező teljes körű nagyvállalati energetikai auditok elvégzésében, valamint az ISO 50 001 energetikai tanúsítvány megszerzésében is.

A fogyasztási adatokon, méréseken és adat elemzéseken alapuló szolgáltatásunk legfőbb célja, hogy segítse ügyfeleinket a felhasznált energiahordozók, fogyasztó berendezések, és esetlegesen energiapazarló pontok mélyebb megértésében.

Képzett energetikai auditoraink a legjobb optimalizálási és beruházási lehetőségeket javasolják, ezzel nemcsak megoldást, hanem kézzel fogható előnyöket is nyújtanak ügyfeleinknek az energetikai audit beszámolókban.

Érdemes e mellett megjegyezni, hogy azon vállalatok, melyek megfelelnek az ISO 50 001 minősítésnek, mentesülhetnek a kötelező energetikai audit alól, ezért kiemeleten fontosnak tartjuk, hogy ISO 50 001 szakértő partnereinkkel közösen segíteni tudunk a minősítés megszerzésében, illetve ennek hosszútávú megtartásában.  

Amennyiben érdeklődik szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük keresse kollégáinkat bizalommal.