EKR audit

Az EKR-ben rejlő lehetőségek teljes körű kihasználásában is segítséget nyújtunk vállalkozása számára. Az energiahatékonysági projekteket nemcsak elindítjuk, hanem végig menedzseljük, felügyeljük, végül pedig tanúsítjuk. A felméréstől a projekt zárásáig jelen vagyunk a teljes folyamatban.

Segítünk többek között a beruházáshoz kapcsolódó kedvezmények auditálásában, a megfelelő finanszírozási forma kiválasztásában és a pályázatok igénybevételében. Megversenyeztetjük a legjobb kivitelezőket, majd tanúsítjuk és értékesítjük is az EKR-ben elszámolható beruházásokat.

Az EKR-ben elszámolható projektek közé tartoznak az épületekkel, a közlekedéssel és szállítással kapcsolatos projektek, a megújuló energiát hasznosító projektek, valamint a gyártási folyamatot, termelést szabályozó ipari rendszerek egyaránt.

Díjmentes konzultáció

Díjmentes konzultáció keretei között azoknak az ügyfeleinknek kívánunk támogatást nyújtani, akik segítségre szorulnak a villamosenergia vagy földgáz beszerzések optimalizálásával kapcsolatban.

A konzultáción túl független beszerzési tanácsadóként csapatunk a beszerzés minden fázisában segítségére lehet! A garantált költségcsökkentés érdekében forduljon hozzánk bizalommal!