Energetikai szakreferens

Az energetikai szakreferens szolgálataira minden olyan vállalatnak szüksége van, amely vonatkozásában a tárgyévet megelőző 3 évben az éves energiafelhasználásának átlaga meghaladja az alábbi értékeket:

400 000 kWh villamos energiát,
100 000 m3 földgázt vagy
3 400 GJ hőmennyiséget.

Dedikált energetikai szakértőink nemcsak a jogszabályokban foglaltak teljesítésére törekednek, hanem egyben olyan értékteremtő energetikai megoldásokat is felkínálnak, amelyek hozzásegítik vállalatát a költségek csökkentéséhez, valamint az energiahatékony működéshez. A fogyasztási adatok felmérése és elemzése valamint az energiaszámlák vizsgálata által az energetikai szakreferens egy olyan átfogó képet kaphat vállalatának működéséről, aminek köszönhetően képes feltárni az optimalizálási lehetőségeket.

Díjmentes konzultáció

Díjmentes konzultáció keretei között azoknak az ügyfeleinknek kívánunk támogatást nyújtani, akik segítségre szorulnak a villamosenergia vagy földgáz beszerzések optimalizálásával kapcsolatban.

A konzultáción túl független beszerzési tanácsadóként csapatunk a beszerzés minden fázisában segítségére lehet! A garantált költségcsökkentés érdekében forduljon hozzánk bizalommal!